ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Επιδιορθώσεις

Με μια πολυετή παρουσία στον κλάδο και ένα αδιαμφισβήτητο ρεκόρ επιτυχίας, επιδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την τεχνογνωσία και την επαγγελματική μας δεινότητα.
Στην επιχείρηση 3Ai Cleaners, η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς του χώρου που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να αναδείξουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα των χαλιών, των μοκετών και των χειροποίητων χαλιών σας και να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.
Με συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση για τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, εξειδικευμένοι τεχνίτες επιδιορθώνουν και αναζωογονούν τα υφάσματα σας με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Μερικές από τις τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περιλαμβάνουν:

Κοπή και ρέλιασμα μοκετών

Με τη συνδυασμένη χρήση αυτών των τεχνικών και την προσωπική προσέγγιση προς κάθε έργο, η 3Ai Cleaners είναι διακεκριμένη για την ικανότητά της να επαναφέρει την αρχική λάμψη και την αξία των χαλιών σας

Επισκευή Σπασμένων Ινών

Με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών, μπορούμε να επισκευάσουμε τα χαλιά και τις μοκέτες που έχουν υποστεί ζημιές στις ίνες τους.

Επισκευή Κροσσιών

Οι εξειδικευμένοι μας μπορούν να αναδημιουργήσουν και να αντικαταστήσουν τα χαμένα κρόσσια και λεπτομέρειες από τα χειροποίητα χαλιά σας, επαναφέροντας την αρχική τους εμφάνιση.

Επαγγελματικό Στέγνωμα και Αναζωογόνηση

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικές για να εξασφαλίσουμε το επαγγελματικό στέγνωμα και την αναζωογόνηση των χαλιών και των μοκετών σας.

Εξειδικευμένο Χειροποίητο Μαντάρισμα

Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες μπορούν να προσφέρουν αυθεντικό ματάρισμα σε χειροποίητα χαλιά, επιδιορθώνοντας και αναζωογονώντας τις λεπτομέρειές τους