καθαρισμοσ επιτοπου

Φροντίδα Κάθε Λεπτομέρειας​

Στην 3Αi Cleaners, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς ο καθαρισμός των χαλιών και των επιφανειών σας. Είναι όχι μόνο θέμα υγιεινής, αλλά και θέμα προσωπικής άνεσης και ευημερίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού, με φροντίδα, λεπτομέρεια και χρήση υποαλλεργικών και οικολογικών υλικών που ενσωματώνουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Καθαρισμός Επιτόπου Μοκετών από Τοίχο σε Τοίχο:

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των μοκετών σας με μέγιστη προσοχή, από τοίχο σε τοίχο, αφήνοντας κάθε γωνιά του χώρου σας αψεγάδιαστη και φρέσκια.

Καθαρισμός Επιτόπου Μοκετών Μεγάλων Επιφανειών

Είτε πρόκειται για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους είτε για μεγάλα σπίτια, οι ειδικοί μας είναι εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση μεγάλων επιφανειών με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Καθαρισμός Επιτόπου Μοκετών Σκαφών

Τα σκάφη απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα λόγω του ευαίσθητου υλικού που χρησιμοποιείται, των πολυμερών, της υγρασιάς και του άλατος.Εμείς εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό τους με την απαραίτητη προσοχή για να διατηρηθεί η ποιότητά τους, η αντοχή των υλικών και να αναζωογονηθεί η επιφάνειά τους.

Καθαρισμός Επιτόπου Καρεκλών Τραπεζαρίας

Οι καρέκλες τραπεζαρίας είναι αντικείμενα που έρχονται συνεχώς σε επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό.Εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική και υγιεινή απολύμανση τους, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Καθαρισμός Επιτόπου Σαλονιών

Το σαλόνι είναι ο κοινός χώρος όπου διαδραματίζονται πολλές δραστηριότητεςκαι είναι αναπόφευκτο να υποστεί καθημερινή φθορά.Εμείς αναλαμβάνουμε την αναζωογόνηση και τη φροντίδα του σαλονιού σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ώστε να το απολαμβάνετε καθημερινά με την οικογένεια και τους φίλους σας.